Directions

Buer Gallery ligger landelig og vakkert til på Hoff hovedgård, Hoffsveien 40 B på Skøyen i Oslo

Trikk 13 til Hoff stasjon:
Følg Hoffsveien til du ser en rød låve på venstre hånd. Hoffsveien 40 B ligger i skjæringen Hoffsveien/ Jarlsbergveien (7 minutters spaserstur). 

20 bussen:
Gå av på Skøyen stasjon. Gå over gaten i motsatt retning av bussruten. Følge Hoffsveien til nr 40 B. (15 min spaserstur). 

T-bane, linje 2 og 3:
Gå av på Smestad stasjon og følg Hoffsveien fra stasjonen via Hoffselven (Smestad dammen) til du kommer til Hoffsveien 40 B. Naturskjønn liten rute. Du kan velge å gå på stien gjennom skogholdet eller på en bredere vei. (15 minutters spaserstur). 

Sykkel:
Du finner Bysykkelparkering rett ved galleriet. En rask og hyggelig sykkelrute anbefales gjennom Frognerparken, via Monolittveien til Hoffsveien. I krysset Monolittveien/ Hoffsveien tar du til venstre og følger Hoffsveien til du ser låven på høyre hånd. Godt utbygd sykkelsti i området. 

Bil:
Det er gratis bilparkering på tunet, både på fremsiden og baksiden av galleriet. Du tar av til høyre  i Jarlsbergveien om du kommer fra høyere nummer i Hoffsveien, eller til venste, om du kommer fra lavere nummer i Hofsveien, og svinger inn på tunet. Se etter steinhuggeri for gravstøtter (Hoffsveien 27, litt forvirrende nummerering) på andre siden av låven. 

Tog og flytog:
Gå av på Skøyen stasjon og følg Hoffsveien til nr 40 B. 

 Hoff hovedgård og Buer Gallery er skiltet. 

Buer Gallery 
Hoffsveien 40 B , 0275 Oslo