Om Buer Gallery

Buer Galleri ble etablert i 2020 og er et galleri for norsk og internasjonal samtidskunst.

Galleriet presenterer en kombinasjon av veletablerte kunstnere og unge kunstnere som er med på å definere kunstscenen akkurat nå. Kunsten som presenteres inkluderer ulike medier som maleri, tegning, foto, skulptur, installasjon, performance, tekstil og glass.

Galleriet eid og drives av Tonje Buer.

Buer Gallery tar ikke imot uoppfordrede utstillingssøknader.

veibeskrivelse

Først tekst Buer Gallery ligger landelig og vakkert til på Hoff hovedgård, Hoffsveien 40 B på Skøyen i Oslo

Trikk 13 til Hoff stasjon: Følg Hoffsveien til du ser en rød låve på venstre hånd. Hoffsveien 40 B ligger i skjæringen Hoffsveien/ Jarlsbergveien (7 minutters spaserstur). 

20 bussen: Gå av på Skøyen stasjon. Gå over gaten i motsatt retning av bussruten. Følge Hoffsveien til nr 40 B. (15 min spaserstur). 

T-bane, linje 2 og 3: Gå av på Smestad stasjon og følg Hoffsveien fra stasjonen via Hoffselven (Smestad dammen) til du kommer til Hoffsveien 40 B. Naturskjønn liten rute. Du kan velge å gå på stien gjennom skogholdet eller på en bredere vei. (15 minutters spaserstur). 

Sykkel: Du finner Bysykkelparkering rett ved galleriet. En rask og hyggelig sykkelrute anbefales gjennom Frognerparken, via Monolittveien til Hoffsveien. I krysset Monolittveien/ Hoffsveien tar du til venstre og følger Hoffsveien til du ser låven på høyre hånd. Godt utbygd sykkelsti i området. 

Bil: Det er gratis bilparkering på tunet, både på fremsiden og baksiden av galleriet. Du tar av til høyre  i Jarlsbergveien om du kommer fra høyere nummer i Hoffsveien, eller til venste, om du kommer fra lavere nummer i Hofsveien, og svinger inn på tunet. Se etter steinhuggeri for gravstøtter (Hoffsveien 27, litt forvirrende nummerering) på andre siden av låven. 

Hoff hovedgård er skiltet (sort skilt). 

Buer Gallery 
Hoffsveien 40 B , 0275 Oslo 

 

Åpningstider

Onsdag-fredag 12 – 18
Lørdag-søndag 12-16
Mandag-tirsdag etter avtale